Horká čokoláda na dřívku
Horká čokoláda se vyrábí v Itálii z mixu kvalitních kakaových bobů z Nigérie, Pobřeží slonoviny a Ekvádoru. Vložte čokoládu do horkého mléka a nechte rozpustit. Výsledkem bude vynikající horká čokoláda.
Chuťový profil: hořká čokoláda s jemně medovými a vanilkovými tóny
Horká čokoláda na dřívku 64%
Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: E322-sójový lecithin, přírodní extrakt z vanilky
(kakao min. 64%).
Postup přípravy:
Rozmíchejte čokoládu s teplým mlékem 40-60ml. Důkladně rozmíchejte, případně přihřejte v mikrovnné troubě.
Výrobek může obsahovat stopy mléka a ořechů a lepku.
Chraňte před přímým slunečním zářením. Skladujte při teplotě 12-20°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 60%. Přípustná záporná hmotnostní odchylka – 10%
Hmotnost: 50g
Minimální trvanlivost: 3 měsíce od zakoupení.
Výrobce: Pavel Jirsa (Čokíno), Nušlova 68/V, 377 01 Jindřichův Hradec
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
